Tapas Stockholm – Stockholms Bästa Tapas

Söker du Tapas i Stockholm? Då har du kommit rätt! Vi strävar efter att vara den bästa Tapasrestaurangen i Stockholm och erbjuder vällagad Tapas och god dryck. För Er som gillar öl kan vi erbjuda över 100 olika ölsorter på flaska! Kom och njut av vällagad Tapas och avnjut god dryck på en av Stockholms bästa tapasrestauranger.

Tapas är ett samlingsnamn för smårätter och har blivit väldigt populärt runt om i världen, inte minst i Stockholm där många lockas till en Tapasrestaurang pga friheten att kunna välja bland ett större antal små rätter istället för en större. Att Tapas dessutom är väldigt gott och i många fall nyttigt gör inte saken sämre.

Vi på Tapas & Food kombinerar en varm atmosfär med vällagad Tapas och ett större utbud av dryck. Ett perfekt alternativ för paret som vill avnjuta en måltid tillsammans eller jobbarkompisarna som vill avnjuta en välförtjänt afterwork!

Vår tapasrestaurang hittar du på Lindhagensgatan 90 i Lindhagen på Kungsholmen i Stockholm.

Välkommen!

När vintermörkret kryper fram då är vi som mysigast!
Öppnar 16 idag välkomna ring och boka bord på 08-22 40 60 eller droppa in.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Hungrig? Välkommen att ringa in till restaurangen för att beställa Take Away i Stockholm: 08-22 40 60.
goo.gl/dKFGSP
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tapas är ett samlingsnamn för smårätter och du har säkert flera favoriter du tänker på när du hör ordet Tapas. På vår meny kan du hitta många och roliga smårätter som du kanske inte provat på en Tapasrestaurang förut. Ta en titt: goo.gl/K8tEiS ... See MoreSee Less

View on Facebook

Kom och lyssna på "Livet" den 27 oktober på Ulriksborgsgatan 5c hos Tapas & Food! goo.gl/cYuByP ... See MoreSee Less

View on Facebook

Leve livet! Missa inte "Livet" live hos Tapas & Food den 27 oktober på Ulriksborgsgatan 5c! goo.gl/N7j4De ... See MoreSee Less

View on Facebook