Tapas Stockholm – Stockholms Bästa Tapas

Söker du Tapas i Stockholm? Då har du kommit rätt! Vi strävar efter att vara den bästa Tapasrestaurangen i Stockholm och erbjuder vällagad Tapas och god dryck. För Er som gillar öl kan vi erbjuda över 100 olika ölsorter på flaska! Kom och njut av vällagad Tapas och avnjut god dryck på en av Stockholms bästa tapasrestauranger.

Tapas är ett samlingsnamn för smårätter och har blivit väldigt populärt runt om i världen, inte minst i Stockholm där många lockas till en Tapasrestaurang pga friheten att kunna välja bland ett större antal små rätter istället för en större. Att Tapas dessutom är väldigt gott och i många fall nyttigt gör inte saken sämre.

Vi på Tapas & Food kombinerar en varm atmosfär med vällagad Tapas och ett större utbud av dryck. Ett perfekt alternativ för paret som vill avnjuta en måltid tillsammans eller jobbarkompisarna som vill avnjuta en välförtjänt afterwork!

Vår tapasrestaurang hittar du på Lindhagensgatan 90 i Lindhagen på Kungsholmen i Stockholm.

Välkommen!

Nu kör vi EN BÄTTRE AW igen, denna gången gästas vi av LIVET
www.instagram.com/livet_som_band/?hl=sv
... See MoreSee Less

Live musik på Tapas&Food

oktober 27, 2017, 4:00e m - oktober 27, 2017, 10:44e m

Nu kör vi EN BÄTTRE AW igen, denna gången gästas vi av LIVET www.instagram.com/livet_som_band/?hl=sv

View on Facebook

Ta med kollegorna och kom till oss på en välförtjänt afterwork. Öppet Tisdag-Torsdag 17-23, Fredag-Lördag 16-23. Varmt välkomna!
goo.gl/9bNAoQ
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nu öppnar vi igen efter sommarens ledigheter. Kom och njut av en god middag hos oss. Hur låter grillad Tonfisk med ingefära & vitlökstoast? Meny och öppettider hittar du här: goo.gl/xxddu8 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Korvstrutar? Kanske på nästa meny. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Hur låter det med Råbiff med kapris, rödlök, äggula & rödbeta? Den och många andra smarriga rätter hittar du på vår kvällsmeny: goo.gl/DFZywS Välkomna!

#råbiff #tapasandfood #ätaute #visitstockholm
... See MoreSee Less

View on Facebook